Recomandari

Dovleacul

Modalitati practice ayurvedice

Indigestia

Puterea vindecatoare a muzicii

Relaxarea si memoria

Raspunsurile organelor la emotii

Bolile si factorii psihici

Atitudinea benefica

Beneficiile terapiei prin ras

Frumusete feminina

Plante pentru transmutare

O viata fericita

Influenta culorilor

Culoarea plantelor

Relaxarea si memoria

Ayurveda sistem de vindecare

Curele de clorofila

Fructele uscate

Dejunul Kolath

Starile vindecatoare

Referinte


Va invitam sa va inscrieti pentru a primi informatii despre Ayurveda

Sofranel Traista ciobanului

Cursuri de Ayurveda

Brașov

Pitesti

Sofranel

Inscrieri curs Ayurveda

Inscrieri

Iarba-Sarpelui

Remedii naturale

Apa de mare

Imbratisarea arborilor

Seva de vita de vie

Ghimbirul

Puterea vindecatoare a muzicii

Alimentatia echilibrata

Alimentatia si longevitatea

Cristaloterapia

Terapia cu apa de izvor

Cursul de Ayurveda

Bucuresti

se va desfăşura săptămânal,

în intervalul

17.00 – 19.30,

la sala de curs Obor,

str. Otesani 16, sector 2.

Anunturi

Curs de Ayurveda

Cluj Napoca

Str. Balea nr. 9K

Informatii la telefon:

0742-242.422.

Curs de Ayurveda

Braila

Informații telefon:

0723/507093,

0727/724815

Cursul de Ayurveda din

Drobeta Turnu Severin

va avea loc marti, 3 octombrie 2017 ora 18,00 la Casa Tineretului, etaj. II. Intrarea este libera.

Cursul de Ayurveda grupa 1 se va desfasura saptamanal, in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 17,30 la adresa:  bd. M.Viteazul, nr.32,bl.Z8,sc.3,ap.14.

Informatii despre curs la nr. tel. 0723308683.

Brasov

dr. Cimpean Cristina

0747.074.081.

0733.054.804.

cimpean_cristina@yahoo.com

Consultatii de specialitate

Cluj

Cabinet Hridaya

dr. Aurora Repede

0740.130.880.

Iasi

Cabinet Asclepios

dr. Ina Petrea

0721.777.330

Actualitate

O descoperire interesanta

Poluarea si sanatatea

Cuptorul cu microunde

Evenimente

Tabara de Ayurveda

Concursul de Ayurveda


Articole noi

Termoterapia

Biosignalistica

Renuntarea la fumat
Acasa

AMN-ROMÂNIA


DETOXITABĂRA HOLISTICĂ

Proiect recomandat de AMN

Asociatia Nationala Pentru Promovarea Medicinelor Neconventionale din Romania


 In conditiile solicitante si poluante in care se desfasoara activitatile noastre zilnice, detoxifierea periodica a devenit o necesitate vitală, nu este doar un simplu moft. Alimentele, apa, solul sunt din ce în ce mai poluate, ceea ce face ca admirabila capacitate naturala a corpului de a-si elimina singur ”deseurile”, sa fie adesea depasita. Acesta este principalul motiv pentru care omul modern trebuie sa recurga din ce in ce mai des la diferite cure si tehnici de purificare a organismului. Detoxifierea este o conditie stringent necesara pentru a ne regăsi sănătatea și energia fizică, dar și tonusul psihic. Prin detoxifiere sunt eliminate substanțele iritante și nocive din corp – acumulările de substanțe chimice, pesticide, metale grele, excesul de mucus etc.

Toxinele sunt, în esență, deșeuri metabolice care depășesc uneori capacitatea naturală de eliminare a corpului devenind astfel cauza a numeroase perturbări, favorizând atât dezvoltarea bolilor moderne, cât și apariția unor veritabile obstacole în manifestarea noastră plenară pe diferite planuri ale fiintei noastre.

Detoxitaberele holistice sunt adevarate “sarbatori ale detoxifierii” organismului, in perioada 21-28 noiembrie 2014 fiind a 5-a editie. In fond, ce poate fi mai important decat sa-ti mentii oganismul intr-o stare de perfecta armonie, fiind atent la starea sa de curatenie, pe toate planurile: fizic, emotional si mental. A preveni este mult mai usor, intelept si ieftin, decat a trata.

În Detoxitaberele holistice întelegem procesul complex al detoxifierii, din prisma invataturilor multimilenare ale Ayurveda-ei. Aflam cum adaptam acest proces propriei noastre  structuri, la condițiile de mediu, anotimp, varsta etc. Intelegem care sunt categoriile de toxine, cum apar in corp si cum trebuie eliminate. In paralel cu partea teoretica realizam degustari de sucuri, seve si amestecuri personalizate de pulberi de plante care vor accelera procesele de detoxifiere si eliminare, savuram un delicios meniu vegan ayurvedic de detox, facem exercitii fizice si de respiratie, vizualizari ghidate si meditatii. In plus, cunosti oameni minunati care simt si gandesc la fel ca si tine si petrecem impreuna clipe minunate, de neuitat.


ORGANIZAREA TABERELOR

Taberele sunt organizate lunar, in doua perioade ale anului: februarie-aprilie si septembrie – noiembrie. Taberele sunt structurate in doua categorii:

- tabere intensive, cu o durata de 3 zile (vineri-duminica), cu o frecventa lunara. Acest gen de tabere este recomandat celor care nu isi pot permite un concediu dedicat detoxifierii si nu au cunostinte in domeniu. In cadrul taberei, accentul este pus pe teorie (Ayurveda). Efecte detoxifiante medii

- tabere de aprofundare, cu o durata de 8 zile, cu o frecventa de 2 tabere/an. Acest gen de tabere sunt tabere de aprofundare, cu efecte detoxifiante profunde. O tabara este organizata in luna mai si o alta la finalul lunii noiembrie.


CE ACEM?

- afli metodele de prevenire a acumulărilor toxice;

- înveţi mecanismele de producere şi eliminare a toxinelor din corp;

- afli cum sunt intercorelate diferitele părți ale fiinţei tale: fizică, emoţională şi mentală, precum și modul în care detoxifierea acționează asupra lor;

- înveţi tehnici simple de detoxifiere cu ajutorul apei, respiraţiei, meditaţiei, masajului etc;

- înveţi noţiuni de detoxifiere din medicina tradiţională Ayurveda;

- afli despre plantele detoxifiante și realizezi degustări cu seve proaspete din plante și arbori, amestecuri personalizate din pulberi din plante și alte preparate eficiente;

- participi la recunoaşteri de plante în natură;

- afli noţiuni de alimentaţie sănătoasă, adaptată necesităților individuale, noțiuni despre dietele pe baza de sucuri, detoxifierea prin post etc;

- înveți să eviți extremele și să adaptezi procesul de detoxifiere la propriile necesități;

- înveţi să prepari rapid anumite mâncăruri sănătoase;

- savurezi un meniu vegan delicios, precum şi sucuri de legume şi fructe;PENTRU CINE?

Pentru toți cei dornici să facă pași importanți  în regăsirea sănătății și echilibrului fiziologic și sufletesc prin eliminarea blocajelor care ne fac să ne simțim: obosiți aproape continuu, lipsiți de poftă de viață, ineficienți, stresați, cu tulburări de somn, îngreunați, cu dificultăți digestive, lipsiți de energie, cu dificultăți de concentrare, depresivi sau anxioși, cu randament scăzut, sau chiar să ne facă să ne confrutăm cu unele afecțiuni cronice, migrene sau dureri de cap, dureri pasagere fără un motiv evident, dureri articulare, simptome cutantate (erupții, urticarie, alergii, acnee), cu dificultăți crescânde în controlul greutății corporale sau suferind de insomnii. Pentru toți cei ce se simt într-un fel sau altul “blocați” de emoții sau stări care le macină resursele vitale și simt nevoia unei ”reinițializări” profunde. Pentru toți cei care vor să își înțeleagă mai bine propria ființă și să relaționeze mai profund cu propriul corp, în armonie cu Natura.


CU CINE?

Pe toată durata taberei vei fi însoțit de 2 traineri

- teorie și aplicații practice de detoxifiere:

Mihai MINOIU – coautor a numeroase cărţi despre plante, alimentaţie şi terapii alternative, autor a numeroase articole de profil, consultant de specialitate, lector de Ayurveda de peste 20 ani.

Ionut COSTIN – experiență de peste 15 ani în mass media (radio/TV – BBC Londra, ProFM, ProTV etc) master in comunicare și PR, trainer atestat ANC/CNFPA, conferenţiar, lector de Ayurveda de peste 11 ani.


DETALII

Locaţie: Vila “Cheișoara”, Cheile Râșnoavei, în apropiere de Râșnov, jud Brașov.

Cazare: cameră cu pat dublu matrimonial, baie în cameră şi balcon propriu.

Camerele: se ocupă în ordinea înscrierii, în fiecare camera vor fi cazate cate 2 persoane.

Meniu: specific de detox, vegan (fără produse de origine animală), rețete ayurvedice, preparate de bucătar specializat în mâncare vegană.

Contact: holistica.ro | 0744.201.401


Detoxitaberele Holistice  nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afectiuni. In cazul existentei unor problem de sanatate va rugam sa va adresati medicului specialist.


Bottom of Form

© Copyright Holistica 2014